Sint Maarten Markt

5 november 2017

  Gratis creatieve activiteiten, hapjes en drankjes op deze Sint Maarten Markt

  De Sint Maarten Markt in Huygenhoek is een jaarlijkse traditie.
  Heel Heerhugowaard is uitgenodigd om de zondag voor Sint Maarten een bezoekje te brengen aan deze gezellige activiteit. Voor de kids zijn er mogelijkheden om een tas te versieren die mee kan op 11 november, een mooi lampje voor waxinelichtje te makend of iets moois maken voor thuis zoals de sneeuwhoop van een sok van vorige keer.
  Voor iedereen zijn er gratis poffertjes, popcorn, erwtensoep, warme chocolademelk en diverse hapjes. Het geheel wordt door een fantastische DJ opgevrolijkt met de hits van nu.


  Foto's van Sint Maarten Markt

  Foto's toevoegen?

  Wilt u foto's toevoegen aan dit activiteit? Klik op 'Foto's zelf toevoegen' en vul het formulier in.


  Verslagen van Sint Maarten Markt

  Klik hier om een verslag van dit evenement toe te voegen.

  Reeds geschreven verslagen over Sint Maarten Markt

  De regen, hagel en harde wind waren voor veel kinderen en hun ouders geen reden om niet naar deze jaarlijkse traditie te komen. Opgewacht met poffertjes, erwtensoep en warme chocolademelk konden de kinderen zich klaar maken voor Sint Maarten. De meest mooie tassen werden versierd om op 11 november het snoep mee op te halen. Ook aan de vogels werd gedacht. Prachtige vogelvoerrolletjes werden door de kinderen gemaakt. En af en toe zelf al wat pindakaas van je vingers likken hoorde er natuurlijk helemaal bij! Een team van grimeurs zat klaar om de kinderen om te toveren naar prinses, tijger en alle andere dingen die ze konden verzinnen. Terwijl de pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s gezellig bij aan het praten waren, delende kinderen verwoede pogingen een zo mooi mogelijke kleurplaat in te kleuren, want er konden mooie prijzen mee worden gewonnen. Ook de DJ zorgde voor gezelligheid en af en toe liet een heel waterig zonnetje zich ook zien. Al met al een zeer geslaagde middag en we hopen iedereen weer te zien op 11november 2018.